Wilt u nog net iets dichterbij wonen om gebruik te maken van alle voorzieningen van Scholtenhof én uw zelfstandigheid behouden? Speciaal hiervoor zijn in het gebouw van Scholtenhof enkele inleunwoningen ondergebracht, allen gelegen op de begane grond. Ze zijn bereikbaar via de centrale ingang van Scholtenhof.

De inleunwoningen zijn geschikt voor zowel één als twee personen en verschillen in grootte en indeling. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een compleet uitgeruste badkamer en een inpandige berging. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. 

Zit u op een zomerse dag graag buiten? Via uw eigen woonkamer heeft u toegang tot uw eigen stukje tuin!

Servicekosten en arrangementen

U betaalt maandelijks een bedrag voor servicekosten en een dienstenarrangement. De servicekosten bestaan onder andere uit energie en water, wifi, gebruik van gemeenschappelijke ruimtes en verzekeringen.

Het dienstenarrangement bestaat onder andere uit het gebruik van het interne alarmsysteem. Bij een acuut probleem kunt u dan met één druk op de knop een spreek- luisterverbinding tot stand brengen met een verzorgende. Een geruststellend en veilig idee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs. Gerda Bisperink en Karin Evering staan u graag te woord! U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken of een bericht sturen naar clientadviseur@zorgfederatieoldenzaal.nl

Vul het contactformulier in of bel |


0541-513433


Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433