Bij Zorgfederatie Oldenzaal streven we naar een open en verbonden organisatie waarin we samenwerken aan het welzijn van onze cliënten. 

We geloven in voortdurende groei en ontwikkeling. Daarom investeren we in scholing, training en ontwikkeling voor al onze medewerkers. Door middel van gerichte opleidingen en trainingen zorgen we ervoor dat onze medewerkers voortdurend hun kennis en vaardigheden kunnen verbeteren, waardoor ze in staat zijn om kwalitatieve zorg en ondersteuning te bieden aan onze cliënten. Deze ontwikkelingsmogelijkheden stellen onze medewerkers in staat om te groeien en te bloeien in hun ontwikkeling.

Wij hebben gekozen voor zelforganiserende teams. Je hebt daarin als professional regelvermogen om goed aan te sluiten bij de vraag van de cliënt, hun netwerk. 

Bij Zorgfederatie Oldenzaal hebben  we naast goede zorg,  het welzijn en plezier van medewerkers hoog in het vaandel staan. We voeren elke twee jaar een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit om een positieve werkomgeving waar mogelijk te verbeteren of te waarborgen. Daarnaast houden we minstens eenmaal per twee jaar een werkplezier gesprek met elke medewerker om hun tevredenheid en werkgeluk te bespreken en te bevorderen.

Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken, je te ontwikkelen of stage te lopen? Ontdek meer op onze website onder de tabbladen "Werken bij ZFO", "Leren en Ontwikkelen", "Collega's Vertellen", "Vrijwilligerswerk" en "Vacatures". Daar vind je informatie en verhalen die je een goed beeld geven van de mogelijkheden en ervaringen binnen onze organisatie.