campagne IK ZORG   


campagne IK ZORG

Landelijke campagne IK ZORG

Werken in zorg en welzijn is zoveel meer dan vaak wordt gedacht. Daarom start het ministerie van VWS vanaf 1 november de landelijke campagne 'IK ZORG'

We horen en merken het vrijwel dagelijks: in de zorg zijn de komende jaren veel extra mensen nodig. Met de slogan 'IK ZORG.' vertellen mensen uit zorg en welzijn wat ze doen, waar ze trots op zijn en wat ze willen dat anderen weten over werken in zorg en welzijn. Echte verhalen van echte zorgverleners staan dus centraal. Want wie kan dit beter vertellen, dan zij zelf?

'De vijver groter en dieper maken' 

De campagne IK ZORG richt zich op actielijn 1 uit het actieprogramma Werken in de Zorg: meer kiezen voor de zorg. De landelijke campagne moet bijdragen aan meer mensen die kiezen voor zorg en welzijn, minder uitval door betere keuzes en meer behoud door anders te kiezen binnen zorg en welzijn. 

Zorgfederatie Oldenzaal steunt deze campagne, wij zullen online veel aandacht besteden aan ´IK ZORG´. Wij willen graag dat iedereen, die door de campagne geïnteresseerd is geraakt in de (ouderen- en thuis-)zorg, een warm welkom krijgt. 

Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent en om wat je kunt. Je krijgt de ruimte en de faciliteiten om jouw persoonlijke talenten te ontwikkelen en in te zetten voor de allerbeste zorg. Vakmanschap is bij ons een belangrijke waarde. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die uit passie voor het vak ooit deze beroepskeuze hebben gemaakt of willen gaan maken. 

In de campagne staan de foto’s en verhalen van de medewerkers die al in zorg en welzijn werken centraal. De diversiteit is groot: jong, oud, vrouwen, mannen, met verschillende culturele achtergronden, diversiteit in opleiding, beroep etc. Er zijn totaal 600 foto’s en verhalen opgehaald. Het enthousiasme om mee te doen is enorm groot.

Iedereen kan ambassadeur worden. Wil jij ook meedoen? Gebruik dan de #ikzorg op social media! Leden van ActiZ en hun medewerkers kunnen daar #ikzorgvoorouderen en/of #ikzorgthuis aan toevoegen. Daarmee onderscheiden we ons als sector, want IK ZORG is een zorg en welzijn brede campagne.

Hoe mooi zou het zijn als iedereen die werkt in de #zorgenwelzijn ook de campagne steunt!


Vul het contactformulier in of bel |


0541-513433


Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433