Blijft u graag thuis wonen? Wij begrijpen dat.

Uw eigen huis en woonomgeving is voor u het meest dierbaar en vertrouwd. Het is een plek met vele herinneringen. Wij kunnen u thuiszorg bieden. Er komt iemand van ons wijkteam bij u thuis. Wilt u toch liever persoonlijke zorg en begeleiding dichter bij de hand hebben en genieten van de voordelen van alle voorzieningen van Mariahof of Scholtenhof? Dan is een in- of aanleunwoning misschien de oplossing.

Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden willen we u graag leren kennen, zodat u zelf kunt beslissen wat nodig is en bij u past. U heeft de regie!

Mantelzorg

Mantelzorg en professionele thuiszorg zijn nauw met elkaar verbonden. Voordat onze professionele zorg wordt ingezet, wordt de zorg thuis vaak al verleend door mantelzorgers, bijvoorbeeld de partner, naaste familie, vrienden of buren. Samen stemmen we de nodige zorg af, ieder vanuit zijn eigen rol, deskundigheid en ervaring en zorgen ervoor dat u zo gewoon mogelijk mee kunt blijven doen aan het leven van alledag en aan die dingen waaraan u plezier en voldoening ontleent.

Indicatie

Voor zorg bij u thuis heeft u een indicatie nodig. Deze verzorgen wij graag voor u. Dit kan een indicatie zijn zonder verblijf of in de vorm van een Modulair pakket thuis (mpt) of Volledig pakket thuis (vpt).

Het ‘modulair pakket thuis’ is een 'pakket zorg' voor mensen met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg. Hiermee krijgt u uw Wlz-zorg thuis. U verhuist dus niet naar een zorginstelling. 

Het ‘volledig pakket thuis’ is ook een 'pakket zorg' voor mensen met een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Het vpt is een leveringsvorm: de manier waarop u de zorg ontvangt. Bij een vpt blijft u thuis wonen en levert een zorginstelling het volledige pakket zorg.  

De verpleegkundige van het team in uw wijk helpt u bij het bepalen van de juiste zorg. U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken. 

Vul het contactformulier in of bel |


0541-513433


Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433