| Onze zorg

 

 

 

 

 

| Onze zorg

Wij willen graag dat u zich bij ons thuis voelt. U zet een grote stap om vanuit uw eigen vertrouwde omgeving te gaan wonen bij ons. Wij bekijken samen met u hoe u zo snel als mogelijk vertrouwd kunt worden met uw nieuwe omgeving.

Hoe u ‘kwaliteit van leven’ en ‘leefplezier’ ervaart is heel persoonlijk. Wij begrijpen dat u, ook wanneer u zorg krijgt, graag vasthoudt aan bepaalde gewoontes. Wij ondersteunen u bij het houden van balans en regie. Daarom vragen we u om ons aanwijzingen te geven over uw persoonlijke wensen, behoeften, mogelijkheden en grenzen. Op het gebied van wonen, veiligheid en comfort, maar ook als het gaat om uw welzijn en uw fysieke situatie.

U vindt meer informatie over wie wij zijn in de corporate brochure.

Indicatie en eigen bijdrage

Binnen Zorgfederatie Oldenzaal kunt u beschermd wonen met een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De Wlz regelt de zorg voor kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die blijvend 24 uur per dag zorg en toezicht nodig hebben.  Alle informatie over de Wlz kunt u, heel overzichtelijk, lezen op de website www.zorgkantoor.nl.

U betaalt een (lage of hoge) eigen bijdrage voor beschermd wonen. Deze bijdrage wordt bepaald aan de hand van uw inkomen, vermogen, leeftijd, huishouden en zorg. Meer hierover leest u op bij het CAK.

Cliëntadviseurs

Uw eerste contact met ons verloopt vaak via één van de cliëntadviseurs, Karin Evering, Olga Terhalle of Arend Teunissen. Heeft u vragen aan hen? Zij staan u graag te woord! 

U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken of een bericht sturen naar clientadviseur@zorgfederatieoldenzaal.nl

Wachtlijst

Wilt u meer weten over de wachtlijst? Ga dan naar wachtlijstinformatie

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433