| Contact

 

 

 

 

 

| Contact

Wilt u graag laten weten hoe u denkt over onze zorg- en dienstverlening en of dit aansluit bij uw beleving over kwaliteit van leven? Dat kan. Cliënttevredenheid meten wij op verschillende manieren. Dat kunnen schriftelijk metingen zijn, digitale enquêtes of een interview door een onafhankelijk bureau. De uitkomsten worden met u en met de cliëntenraad gedeeld. De laatste clientraadplegingen vind u onder het kopje Zorg en Welzijn op de pagina publicaties en brochures

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste website voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. Uw waardering in de vorm van een score is voor ons erg belangrijk en ervaren wij als een compliment of leerpunt. Wij grijpen beide aan om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. U kunt uw waardering rechtstreeks plaatsen op ZorgkaartNederland. Wilt u dat later, maar niet vergeten, dan kunt u een kaartje meenemen. Ze liggen overal in de organisatie.

Uw waardering helpt ons ook afspraken te maken met zorgverzekeraars waarvan wij ons budget ontvangen. Met hen zijn afspraken gemaakt over criteria voor kwaliteit van zorg, onder meer gescoord op deze website.

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433