| Onze zorg

 

 

 

 

 

| Onze zorg

Een aanleunwoning kan voor u de oplossing zijn als u zelfstandig wilt wonen met thuiszorg én gebruik wilt maken van de voorzieningen van het nabijgelegen woonzorgcentrum. U woont er zelfstandig
en huurt uw huis van de woningcorporatie.

Aanleunwoning De Beatrix

De 57 aanleunwoningen aan de Beatrixstraat liggen naast Mariahof.    U woont dicht bij de winkels en de levendigheid van het centrum van Oldenzaal. Er zijn twee liften aanwezig in het gebouw en u kunt er heerlijk wandelen in de binnentuin. De plattegronden geven u een indruk van een appartement. 

De woningen zijn allen rolstoeltoegankelijk. Elke woning bestaat uit een woonkamer, één of twee slaapkamer(s), een keuken, badkamer met douche en toilet en soms een bergruimte. Ook is een terras/tuin of balkon aanwezig. De woonkamers bevinden zich aan de tuin- of straatzijde. 

Aanspreekpunt
De clientadviseurs van Zorgfederatie Oldenzaal zijn uw eerste aanspreekpunt als u overweegt om te willen wonen in De Beatrix. Contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. 

Woningen in de Potskamp, Grevinkhof en aan de Scholtendijk 

Wilt u in aanmerking komen voor deze woningen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder via de website www.ikwilhuren.nu.  

Thuiszorg

Wij bieden thuiszorg bij u door kleine, hechte wijkteams op regulier geplande zorgmomenten. Wilt u thuiszorg van ons afnemen, dan komt een wijkverpleegkundige bij u thuis om uw zorg- en/of begeleidingsvraag in kaart te brengen. U leest er meer over bij Thuis bij u. Voor noodsituaties kunt u gebruik maken van personenalarmering.

Personenalarmering, servicekosten en plusdiensten

Beatrix
In alle woningen is een aansluiting voor personenalarmering aanwezig. De clientadviseur kan u ondersteunen bij de aanvraag voor alarmering bij de Meld- en Zorgcentrale Alerta. De mogelijkheid van deze aansluiting is opgenomen in de maandelijkse kosten van het dienstarrangement. Aan de aanvraag zelf zijn separate kosten verbonden. In de servicekosten zijn ook bijvoorbeeld het onderhoud van de tuin en het gebouw opgenomen.

Alle wooncomplexen
Waar u ook woont, u kunt kiezen voor het gemak van een aantal diensten van Mariahof en Scholtenhof en deelnemen aan de vele welzijnsactiviteiten. In een aantal gevallen is dat tegen betaling.  U bent van harte welkom!  

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseurs. Karin Evering, Olga Terhalle en Arend Teunissen staan u graag te woord! U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken of een bericht sturen naar clientadviseur@zorgfederatieoldenzaal.nl

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433