De aanleunwoningen zijn direct verbonden met de woonzorgcentra Mariahof of Scholtenhof. Zij staan naast of dicht in de buurt van het woonzorgcentrum. U krijgt zorg van onze medewerkers thuiszorg. Dat kan op basis van geplande zorgmomenten en op afroep in geval van incidenten door gebruik te maken van onze personenalarmering. Lees er meer over in de brochure

Typen woningen

Zorgfederatie Oldenzaal heeft een aantal appartementencomplexen en een aantal luxe semi-bungalows in de vrije sector. 

In de appartementencomplexen zijn verschillende typen woningen ondergebracht, allen rolstoeltoegankelijk. Elke woning bestaat uit een woonkamer, één of twee slaapkamer(s), een keuken, badkamer met douche en toilet en soms een bergruimte. Ook is een terras/tuin of balkon aanwezig. De woonkamers bevinden zich aan de tuin- of straatzijde. Alle galerijen zijn beschermd tegen weer en wind, dat is wel zo veilig, maar ook prettig met ons Hollandse weer.

De Beatrix

De 57 aanleunwoningen aan de Beatrixstraat liggen naast Mariahof.    U woont dicht bij de winkels en levendigheid van het centrum van Oldenzaal. Van twee kanten kunt u genieten van alle voorzieningen die u wenst: die van Mariahof en van de voorzieningen die het centrum u biedt. Gemakkelijk toch? Er zijn twee liften aanwezig in het gebouw en u kunt er heerlijk wandelen in de binnentuin. De plattegronden geven u een indruk van een appartement. 

De Potskamp

De 42 aanleunwoningen aan de Potskampstraat liggen op een heel mooi plekje in Oldenzaal. Midden in een prachtige tuin, op loopafstand van het mooie park Kalheupink (Engelse Tuin) en naast Scholtenhof. De levendigheid van het centrum is iets verder weg.

De Potskamp heeft binnendoor een rechtstreekse verbinding met Scholtenhof. In het gebouw is een lift aanwezig. De plattegronden geven u een indruk van een appartement.  

De Grevinkhof

De ligging van de 33 woningen in De Grevinkhof is uniek. Het complex ligt op loopafstand van Scholtenhof en het centrum van Oldenzaal. Vlakbij vindt u een bushalte. Het complex heeft een eigen tuin met een zitje en er is volop parkeergelegenheid. De plattegronden geven u een indruk van een appartement.  

Servicekosten en plusdiensten

In alle woningen is personenalarmering aanwezig waarmee u direct een beroep kunt doen op onze professionals. Dit is opgenomen in uw maandelijkse servicekosten. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld het onderhoud van de tuin en het gebouw. Natuurlijk kunt u ook, tegen betaling, kiezen voor het gemak van een aantal diensten en deelnemen aan de vele welzijnsactiviteiten van Mariahof of Scholtenhof.
U bent van harte welkom!  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseurs. Karin Evering, Olga Terhalle en Arend Teunissen staan u graag te woord! U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken of een bericht sturen naar clientadviseur@zorgfederatieoldenzaal.nl

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433