De medewerkers van de thuiszorg staan voor u klaar om u thuis, in uw eigen woning, te helpen. Met verzorging, verpleging en begeleiding.
U kunt hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Zo overbrugt u bijvoorbeeld een moeilijke periode en kunt u toch thuis blijven wonen. Dat is toch erg fijn?

Samen met u regelen onze wijkverpleegkundigen zorg en hulp. Wij vinden het belangrijk u te leren kennen, zodat u zelf kunt beslissen wat nodig is en bij u past. Een wijkverpleegkundige uit het wijkteam van uw buurt komt daarom bij u thuis voor een indicatie. U kunt ons helpen door alvast mee te denken. Wat kunt u zelf nog? Wat heeft u nodig? Wat kan uw omgeving voor u betekenen?

Wij weten ook de weg als het gaat om het aanvragen van personenalarmering, huishoudelijke hulp, hulpmiddelen, aanpassingen voor uw huis en andere voorzieningen die u helpen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Er zijn vijf wijkteams met elk een eigen standplaats:

 

wijkteam Centrum 
wijkteam de Thij/Berghuizen/de Essen
wijkteam Walgaarden
wijkteam Potskamp/Grevinkhof 
wijkteam Beatrix
 

plaats: Thuiszorgkantoor Centrum
plaats: Medisch centrum de Es
plaats: Walgaarden
plaats: Scholtenhof
plaats: Thuiszorgkantoor Centrum

Voor meer informatie of voor een eerste aanmelding kunt u ons telefonisch bereiken of het contactformulier invullen.

Particuliere zorg

Het is mogelijk zorg en diensten af te nemen op particuliere basis. Dat betekent dat u een bepaald tarief betaalt voor een gekozen dienst, tegen dezelfde kwaliteit die wij bieden aan alle cliënten.
De lijst verstrekkingen en voorzieningen geeft u meer inzicht. 

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433