Cliëntadviseur

 

 

Cliëntadviseur

 

Cliëntadviseur

 

Wachtlijst

 

De afweging om professionele zorg en ondersteuning dicht bij u in de buurt te zoeken is geen eenvoudig besluit. Wij begrijpen dat u soms, in de veelheid van mogelijkheden, door de bomen het bos niet meer ziet. Ook al is er veel informatie op verschillende manieren te verkrijgen, persoonlijk contact om een afgewogen besluit te nemen is toch vaak het prettigst. Het gaat er tenslotte ook om of uw gevoel overeenkomt met wat wij u kunnen bieden. Sfeer en persoonlijk contact zijn daarvoor vaak een graadmeter.

Cliëntadviseurs Zorgfederatie Oldenzaal

Als uw woonomgeving niet meer geschikt is om er zelfstandig en veilig te kunnen wonen en/of u daarnaast zorg en ondersteuning dicht bij u in de buurt nodig heeft, neem dan contact op met onze cliëntadviseurs. Uw eerste contact met Zorgfederatie Oldenzaal loopt vaak via hen.

De cliëntadviseur is uw contactpersoon vanaf het moment dat u om advies vraagt. Zij is úw aanspreekpunt, maar ook voor uw naasten en andere disciplines zoals huisartsen. Zij heeft ook contact met een eventuele verwijzer om een specifieke woon- en zorgwens goed in beeld te hebben.

Samen met u inventariseert de cliëntadviseur uw wensen en dat wat u nodig heeft. U wordt geïnformeerd over alle mogelijkheden van woonvormen, zorg, producten, diensten en arrangementen die voor u geschikt kunnen zijn. U kunt alle vragen aan hen stellen. Ook als u bij ons verblijft of een appartement huurt blijft zij in contact met u.

Heeft u vragen voor onze cliëntadviseurs?                                            
Karin EveringOlga Terhalle en Arend Teunissen staan u graag te woord! U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken via 0541 513433 of een bericht sturen naar clientadviseur@zorgfederatieoldenzaal.nl

(onafhankelijke) Cliëntondersteuning Twente (SCOT)

SCOT biedt onafhankelijke ondersteuning, advies en bemiddeling aan iedereen in Twente die te maken heeft met de Wet Langdurige Zorg (Wlz), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet en de Participatiewet. U kunt bij hen terecht voor advies over de zorg die bij u past en voor ondersteuning bij de aanvraag van die zorg.
Op de website www.scotwente.nl vindt u alle contactgegevens.

      

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433