| Onze zorg

 

 

 

 

 

| Onze zorg

Scholtenhof grenst aan de stadsrand van Oldenzaal. Met veel groen in de omgeving, het mooie Park Kalheupink op loopafstand en toch niet ver van het centrum.

Op deze locatie woont u met ongeveer 75 andere cliënten onder één dak. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. U heeft de beschikking over uw eigen, rolstoeltoegankelijke appartement met uw eigen voorzieningen, zoals een keukenblok en volledig uitgeruste badkamer. Naast de eenpersoonsappartementen zijn er meerdere appartementen geschikt voor echtparen met een Wlz indicatie.

Sfeerimpressie

Klik hier voor een aantal sfeerimpressies en plattegronden van appartementen en een impressie van de algemene ruimtes van Scholtenhof (en Mariahof).

Faciliteiten in Scholtenhof

Om het u gemakkelijk te maken kunt u in Scholtenhof naar de kapper of pedicure. Wilt u graag anderen ontmoeten, dan kunt u in de grote, gezellige recreatiezaal gezamenlijk de maaltijd nuttigen, een kopje koffie drinken of deelnemen aan een scala van welzijnsactiviteiten. Houdt u van muziek en toneel, wilt u handwerken, biljarten, deelnemen aan een bewegingsgroep of een kerkdienst bezoeken? Het is allemaal mogelijk!

Uiteraard is er ook een aantal diensten waarmee wij het u praktisch graag gemakkelijk willen maken. U vindt ze bij Voor uw gemak.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseurs. Karin Evering, Olga Terhalle en Arend Teunissen staan u graag te woord! U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken of een bericht sturen naar clientadviseur@zorgfederatieoldenzaal.nl

Hoofdgebouw van Zorgfederatie Oldenzaal

Scholtenhof is tevens het hoofdgebouw van Zorgfederatie Oldenzaal. Dit houdt in dat u er verschillende andere functionarissen kunt ontmoeten, zoals de directeur bestuurder, de cliëntadviseurs en cliëntenadministratie. 

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433