Mariahof ligt dicht bij het centrum van Oldenzaal. U treft er de levendigheid van het centrum, maar ook de rust door de mooie binnentuin.  

Mariahof biedt circa 45 cliënten een beschutte en warme woon- en leefomgeving met permanente aanwezigheid van professionele medewerkers. Het gebouw kent twee verdiepingen.

U heeft de beschikking over uw eigen, rolstoeltoegankelijke appartement met uw eigen voorzieningen, zoals een keukenblok en volledig uitgeruste badkamer. Naast de eenpersoonsappartementen zijn er ook enkele tweepersoons appartementen voor echtparen met een Wlz indicatie.

Klik hier voor een aantal sfeerimpressies en plattegronden van appartementen en een impressie van de algemene ruimtes van de Mariahof (en de Scholtenhof).

U kunt in Mariahof wonen als u fysieke persoonsgerichte zorg en begeleiding nodig heeft. U kunt ook wonen op  één van de, gedeeltelijk open, kleinschalig ingerichte afdelingen voor dementerende ouderen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseurs. Karin Evering, Olga Terhalle en Arend Teunissen staan u graag te woord! U kunt hen op werkdagen telefonisch bereiken of een bericht sturen naar clientadviseur@zorgfederatieoldenzaal.nl

Faciliteiten in Mariahof

Om het u gemakkelijk te maken heeft Mariahof een winkeltje voor uw basisboodschappen, een kapsalon en pedicure. Handig, zo dicht in de buurt!

Wilt u graag anderen ontmoeten, dan kunt u in de grote, gezellige recreatiezaal gezamenlijk de maaltijd nuttigen, een kopje koffie drinken of deelnemen aan een scala van welzijnsactiviteiten. Houdt u van muziek, wilt u handwerken, biljarten of deelnemen aan een bewegingsgroep? Het is allemaal mogelijk!

Uiteraard is er ook een aantal diensten waarmee wij het u praktisch graag gemakkelijk willen maken. U vindt ze bij Voor uw gemak.

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433