Werken en Leren

 

Werken en Leren

We zijn er trots op dat we een organisatie zijn met een open karakter. Je bent er voor de cliënt, je werkt samen aan  woon- en leefplezier, comfort en veiligheid, met de cliënt als regisseur. Het feit dat je er bent wordt gewaardeerd.

Bij ons werk je samen met bevlogen medewerkers die open en in verbinding met elkaar durven te leren. Deze waardering maakt het werken en leren bij Zorgfederatie Oldenzaal zinvol en uitdagend.
Of je je nu inzet als woonassistent, verzorgende, verpleegkundige, activiteitenbegeleider, leerling of stagiaire: je bent waardevol!

Twentse ZorgAcademie (TZA)

Zorgfederatie Oldenzaal is in april 2018 partner geworden van de Twentse Zorgacademie. De Twentse Zorgacademie is hét regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen. TZA is gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Zij zijn dé linking pin tussen de (leveranciers van) nieuwste zorgtechnologie en de zorgprofessional. 

Technologie ontwikkelt snel! Het is belangrijk goed op de hoogte te zijn, te wennen aan nieuwe vormen en de goede keuzen te maken. Bij de Zorgfederatie richt de projectgroep ‘Technologie in het zorgverleningsproces’ zich op dit onderwerp en in het dagelijks werk wordt technologie al toegepast. Met strategische sessies, themabijeenkomsten, tests van nieuwe innovatieve producten en diensten én met geaccrediteerde modules kunnen we met behulp van de Twentse Zorgacademie mogelijkheden van technologie uitbreiden ten gunste van onze doelgroepen.