| Over ons

 

 

 

 

 

| Over ons

Zorgfederatie Oldenzaal werkt samen met anderen om kwaliteit van leven zoals ú dat wenst te kunnen invullen en waarborgen.

In Scholtenhof en Mariahof bieden specialisten ouderengeneeskunde en paramedici de functie behandeling. In de thuiszorg werken we samen met huisartsen.   

Gemeente Oldenzaal en het Sociaal Plein Oldenzaal, Impuls, het Sociaal team, Zorggroep Sint Maarten, woningbouwcorporatie WBO Wonen, ouderenbonden en het ziekenhuis zijn andere regionale organisaties die van belang zijn voor ons als lokaal gewortelde organisatie.

Met diverse partijen werken we samen in de Ketenzorg Dementie en het Alzheimer Café. Daarnaast voorzien diverse opleidingsinstituten ons van kennis. Zorgkantoor Menzis, zorgverzekeraars en het CIZ regelen de (financiële) voorwaarden voor ons.

Technologie & Zorg Academie (TZA)

Zorgfederatie Oldenzaal is in april 2018 partner geworden van de Technologie en Zorg Academie, hét regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen. TZA is gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Zij zijn dé linking pin tussen de (leveranciers van) nieuwste zorgtechnologie en de zorgprofessional. 

Ons helpt Ons

Zorgfederatie Oldenzaal is een van de partners in het samenwerkings-initiatief Ons helpt ons. 

www.onshelptons.nl is voor alle Oldenzalers hét online portaal voor vragen over welzijn, zorg en samen leven in Oldenzaal. Het afgelopen jaar is hier samen met verschillende partners - waaronder de Bibliotheek Oldenzaal, Impuls Oldenzaal en Wbo Wonen en de Zorgfederatie hard aan gewerkt.

Vul het contactformulier in of bel |

 

0541-513433

 

Vul het contactformulier

in of bel | 0541-513433